Статии

Зелената молитва: Аз обичам ГОРАТА!

Виждам те. Усещам те. Чувам те. Прегръщам те. Обожавам те. Боготворя те. Потъвам в теб и искам да намеря ново кътче от себе си. Ето ме тук. Поглеждам стъпалата си боси, в които малка мравка зрънцето носи. С малки крачки, но успява на всичките си братя и сестри добро да донесе. И аз така от днес започвам! Взимам пример тук от теб. Дълбоко въздух си поемам и правя крачката напред. Оставям всичките обиди и лъжи зад мене, за тях место не ми остана. Прощавам и на тия, които ми ги дадоха и аз ги взех. Прощавам и на себе си. Сега.

С теб съм. Обгръщам сТЕБлото с ръце и усещам ритъма на любовта. Чувам как в сърцето ти се движи мъдростта, почерпена през корена от недрата. Истинска хармония от мелодията на живота. Дори и от другия край на света ти получаваш моето писмо, защото любовта не познава граници, разстояния и пречки. Всички сме свързани. Ти си моята гора, а аз съм твоето дете, кото иска да се сгуши в прохладата на шарената ти сянка. Аз съм твоята гора, а ти си моето дете, което иска да се сгуши в топлината на сърцето ми. Благодаря за златната ти корона на есен, за скъпоценните изумрудени листенца в нея през лятото, когато дишт заедно с мен, дишат за мен. Благодаря на слънцето, което ги целува, за милувката на вятъра, който ги кара да пеят, и за дъжда който ги напоява и мие. Благодаря ти за птичката, свила гнездо в теб и всяка сутрин пееща, за да започне денят с усмивка и песен. Благодаря ти за аромата на свежест, на младост и заедно с това на мъдрост, който се усеща всеки път, когато съм в товя дом. Домът, в който се влиза по зеления кадифен килим, през вечно отворените врати. Домът, чийто поточета весело ромолят, бълбукат и подскачат, готови да споделят кристалната и бистра вода. Вода записала своето раждане от върха на планината, препускаща към поляната, за да й разкаже за ангелите, които я пращат. Чиста, голяма, необятна, силна, велика, всеобхватна, мощна, вдъхновяваща, прелестна, прекрасна, вълшебна, мъдра … това си ти – Гората. Ти си любовта. Даваш от себе си, без да искаш в замяна. Ставам като теб! Предавам любовта, която получавам без да я задържам и я пускам напред. Минаваш през мен. Предавам нататък благотворната енергия, към всички. Те препредават и така за секунди целият свят ти казва: Обичам те, благодаря ти, прегръщам те!
Сълзите в очите ми са от радост и щастие, че те виждам зелена, красива и пълна с живот, както винаги. От днес те виждам все така, както те обичам, както твоята майка те е създала. Освобождавам се от желанието да обвинявам, критикувам, съдя и упреквам онези, които са навредили, защото искам само добро днес да лети и да се натрупва за теб. Вярвам, че мога да ти помогна, защото отварям сърцето си за доброто, за любовта, за светлината и смело заявявам пред вселената, че съм човек способен и на това. Всички ние, хората сме ангели с едно крило и, за да полетим е нужно просто да се прегърнем! Тук и сега заЕдно можем повече, заедно в името на любовта. ПреДАВАМ ти зелената молитва. Молитва за прошка, ново начало, събуждане, за любовта, за теб. Поглеждам навън и вече всичко е различно, защото любовта вече променя света, любовта спасява света! Аз съм ти и ти си аз. Всичко е възможно и вярвам в това!

Благодарности на всички Доброволци на Витоша!
Благодарности на ЧУдотворната ПОща!
Нека стане ЧУДО СЕГА! Амин!

abrasheva

Аз обичам да обичам! Вярвам в каузата на "Аз обичам...", че колкото повече Любов изпращаш - толкова повече получаваш! За това изпращам на всички много Любов от сърцето си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.