СъбитиеВ пространството на сърцето:

ное. 8, 2011 by     No Comments    Posted under: Събития

Да намерим своето призвание и житейска мисия

Семинар със Стефка Недевска

Ето какво казва Стефка Недевска:

„Живеем в свят,който не се нуждае от поправяне или от духовно усъвършенстване, а от ЛЮБОВ. Енергиите, които сега ни стават достъпни, идват от едно място- и това е Източникът или Бог. А Бог е Любов. Ето защо е изключително важно да изведем Любовта на водещо място. Стремежът за духовно усъвършенстване може да постига някакви резултати, но когато няма любов, те са като куха камбана. Има много работници и псевдоработници на светлината, които ни учат на тази или онази техника. Как да станеш богат, как да срещнеш духовния си близнак, и т.н. Но ако това познание не се обгърне с мекотата и нежността на любовта, с грижата и зачитането на другия, то не върши никаква работа. Даже напротив- може да се окаже доста вредно и да ни вкара в друг коридор, от които да се измъкнем по-трудно. Голата истина може да убие човека, но истината облечена в Любов върши чудеса!“

 

19 ноември 2011 г. · 10:30 – 16:00

София,  Конферентен център Венус бул. Дондуков 9, ет. 2 (вход откъм ул. Бачо Киро)

Вдъхновяващо събитие, на което можете да се отпуснете, да медитирате и да чуете шепота на сърцето си. Да си припомните причината, поради която сте на земята сега и с разперени криле да поемете по своя Път и предназначение.
Семинарът е предназначен за всички, които желаят да разберат своето духовно призвание и мисия и за които е дошло време да направят следващата крачка към нейното осъзнаване. Както и за тези, които копнеят да се освободят от хватката на контрола и егото и отворят сърцата си за живот с вдъхновение, изобилие и любов.
Целите на семинара са да се разчупи рамката на мислене, да се опознаят демоните на ограниченията и разчисти пътя към сърцето.
Програмата на семинара включва сутрешна и следобедна сесии и е с практическа насоченост.
Предвидени са творчески упражнения и медитации за отваряне на сърдечната чакра и свързване с Висшия Аз в пространството на Сърцето.
Участниците ще бъдат инициарни с плаща на Метатрон (енергия за осъществяване на прехода в 5то измерение) и Златно-сребърното наметало на перфектния баланс и хармония- и двете инициации са щедри дарове по пътя на извисяването.

За регистрация за семинара: http://astro.ourplanet.cc/seminar/

Изразете себе си и мнението си!

Автор

  • saimana-photo
  • Име: Simeon Atanasov
  • Профил: saimana
  • Уеб сайт: http://saimana.com
  • Обича да прави сайтове, да чете интересни книги, да гледа научно-популярни филми, да кара колело. Основна дейност в Аз обичам... да поддържа приложението и сайтовете работещи.

Бюлетин „Аз обичам…“

Получавайте, нашите статии, новини и още много други хубави неща по е-мейл.

Абонирайте се