Събития

Чудото да си Жена

В натовареното ни ежедневие не се замисляме за ценните неща, за себе си и това, което носим в сърцата си. Ако все пак имаш един ден, който отделиш целия за себе си и за сърцето си, за нещата, които обичаш да правиш, за детето в теб, което все иска и иска нещо за себе си – ще го направиш, нали? А особено ако си жена, която иска да изглежда добре, която обича да грее отвътре и отвън, която умее да обича и обича да я обичат! Няма ли това да бъде най-прекрасният, най-вълшебният, най-чудотворният ден за теб?

На мен ми се случи, направих подарък за душата си, за ЧУДОто, което живее в мен! За един ден се заредих с толкова позитивизъм и красота, като за цяла година! Изживях всяка минута от него пълноценно, общувайки със себе си и другите, около мен. Запознах се с нови преживявания, нови хора и нови възможности. Усетих колко държа на себе си и знам кое е добро за мен! Претворих с грим лицето на детето, което не е пораснало още – там в моето сърце. Освободих се от моделите, които ме вкарваха в статуквото. Обещах си, че ще се смея, както в този ден и ще се радвам на себе си – на това, което съм, знаейки, че всеки ден ще бъда все по-добра и по-добра.

Това не бе просто един семинар, поредният ден на обучение или просто нов ден, този ден беше зареждащ и вдъхновяващ за всичко, което последва от него.
Всеки, който беше там, откри за себе си това, което е добро – като преживяване, урок, мечта, опит, обогатяване. Разбира се повечето бяхме жени, но ни най-малко в този момент ни липсваха мъже! Освен заобичвайки себе си, по методите на Луиз Хей, всяка от нас, заобича да се гримира чрез цветното предизвикателство, което отправиха организаторите! Виждате снимката нали? Беше изключително преживяване. След него, научихме много трикове за грима, как да се озарим с Озарител, как да нанасяме Руж, Спиралата, Молива и Сенките! Получихме много био козметични подаръци от спонсорите! Направихме си здравословен обяд, претворихме и свой тефтер – да ни служи през дните, да си пишем желанията и мислите в него. Още помня йогата за лице, смехотерапията и лицата на всички след преобразяването с грима!

Това беше моя ден, личен, превъзходен, изпълнен с красота и прекрасни чувства! И отново чакам още по-добрия следващ такъв практически семинар – само за ЖЕНИ – ЧУДО!

Ето новата такава възможност да се почувстваш още по-добре! Да намериш нещо за себе си – „ЧУДО ЗА ЖЕНИ“

abrasheva

Аз обичам да обичам! Вярвам в каузата на "Аз обичам...", че колкото повече Любов изпращаш - толкова повече получаваш! За това изпращам на всички много Любов от сърцето си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.